Naša zgodba

Gostilna Spirić

"Zrno do zrna – pogača, kamen na kamen – palača."

Notranjost gostilne Spirić

Gostilna Spirić

Začetki ...

Pisalo se je leto 1974, ko je med Tomom in Danico v službi v Nemčiji preskočila iskrica. Oba mlada, zagnana in željna izzivov, sta še istega leta pričela z gradnjo hiše v Černelavcih, v kateri sta uredila bivalne prostore in gostilno. Za družino Spirić se je pričelo imenitno potovanje v svet gostilniških zabav in vztrajnega ter trdega dela za uresničitev svojega poslanstva….

Branko Spirić

Gostilna Spirić

Gostilno prevzame sin Branko

Ko je leta 2004 gostilno prevzel sin Branko, se je odločil nekoliko dodatno dopolniti poslovni model gostilne. Tako se je po letu dni naprej pričela organizacija vsakoletne Bogračijade. Leto kasneje je v sodelovanju s pivovarno Kozel organiziral prvi Kozel fest, ki je vsako leto, od leta 2015 naprej potekal v začetku jeseni. Na Kozel festu je bilo v 4 letih veliko izjemnih glasbenih izvajalcev – Blue Planet, Vlado Kalember, Jasmin Stavros, Magazin, Učiteljica, Tarapana band in drugi glasbenih izvajalcev.

Gostilna Spirić

Gostilna Spirić

Danes

Danes se pri Spiriću iz Prekmurja, poleg načrtovanja velikih dogodkov za v prihodnje, ukvarjajo tudi s storitvami cateringa za manjše ali večje dogodke in sodelujejo z zunanjimi partnerji pri organizaciji vlečenja vrvi na reki Muri v sodelovanju s Kajak klubom Krog ter pri organizaciji vsakoletne in zelo znane Bujte repe v Ljubljani v sodelovanju s Klubom prekmurskih študentov.

"Vsi želijo živeti na vrhu gore, toda vsa sreča in rast se zgodi, ko jo plezate."

A. Rooney
Zaposleni
Zaposleni

Odpiralni čas

Pon:Zaprto
Tor - pet:8:00-22:00
Sobota: 8:00-00:00
Nedelja:8:00-20:00

Sledite nam

©2021 Gostilna Spirić